marți, 31 mai 2016

Inchirierea unei masini cu sofer

Serviciile de inchireri auto sunt tot mai des intalnite in ziua de azi in Romania. Fie ca apeleaza la acestea constant oamenii de afaceri, fie apare un eveniment important pentru fiecare in care isi doresc sa isi faca aparitia cu stil sau pur si simplu calatoriti intr-un oras strain fara masina si aveti nevoie de un mijloc de transport, intotdeauna se va gasi cate un autoturism care sa va satisfaca pretentiile.
Cu toate acestea, sa conduci prin oras strain este mai stresant, in special la ore de varf, cand traficul da batai de cap oricui, astfel ca o solutie o reprezinta inchirierea unui autoturism cu tot cu sofer. Acestia sunt bine pregatiti pentru orice situatie si pot face ca o calatorie sa fie mult mai sigura si mai confortabila.



De asemenea, in ziua de azi un sofer personal nu mai este vazut ca o dovada a opulentei, ci mai mult ca o necesitate. Strazile aglomerate ale capitalei sunt un adevarat haos la orele de varf, iar un om de afaceri nu va circula niciodata cu metroul. Cei mai buni soferi se gasesc la firmele serioase, iar acestia se pot inchiria alaturi de autoturisme, tariful fiind platit pe ora.
De asemenea, cine isi doreste sa conduca in calatorie, cand de fapt ar trebui sa se relaxeze pe deplin? Solutia o reprezinta inchirieri auto cu sofer, intrucat preturile sunt accesibile pentru toata buzunarele.

Tarife


De regula, pretul standard pentru 8 ore este de 40 de euro, insa la cerere se poate aloca si o perioada mai mare de timp. Pe langa aceasta suma se adauga si pretul de inchiriere al autoturismului, care difera in functie de marca, dotari, anul fabricatiei si confort. Tariful include toate taxele, RCA, Casco, rovinieta, astfel ca nu mai trebuie achitate decat carburantul si eventualele tarife pentru parcare.