vineri, 23 decembrie 2016

Ce preturi au bilete de avion in si dinspre Spania

Spania este una dintre cele mai populare tari in randul romanilor care vin aici atat pentru a avea parte de un trai mai bun, dar si in vacante alaturi de cei dragi. Cu o multime de destinatii pentru toate gusturile, aceasta tara pare ca le are pe toate, de la orase faimoase in toata lumea, precum Barcelona sau Madrid, la zone de coasta ideale pentru a fi descoperite in cursul verii. Astfel, cei care cauta bilete avion Spania au de unde sa aleaga in functie de preferinte, tarifele fiind accesibile in tot cursul anului, in special toamna sau iarna, ce reprezinta sezonul city break-urilor.

Zboruri directe

Turistii care aleg o calatorie cu avionul au la dispozitie curse directe catre diferite orase, precum Sevilla, Barcelona, capitala Madrid, Valencia si nu numai. Aceasta este o ocazie ideala intrucat nu se mai pierde mult timp in asteptarea cursei de legatura, iar zborul nu dureaza mai mult de 3-4 ore, totul fiind foarte confortabil si se elimina riscul de ratacire al bagajelor existent in cazul curselor cu escala.

Preturi mici



Cei care cauta bilete avion Spania la cele mai mici preturi pot apela la Aerotravel pentru a gasi ofertele atractive, iar turistii cu programul flexibil au cel mai mult de castigat, intrucat se pot selecta alerte de pret pentru a sti cu exactitate care este momentul ideal pentru a face rezervarile. De asemenea, si alegerea hotelului potrivit se poate face tot din acelasi loc, totul fiind foarte bine organizat si usor, propunerile fiind adaptate in functie de preferinte si de bugetul alocat.

Cele mai mari reduceri


Companiile aeriene importante ce opereaza in Romania, precum Blue Air, Ryan Air sau Wizz Air propun in fiecare luna, pret de una, doua sau trei zile, reduceri de pana la 20% pentru toate zborurile, caz in care tarifele devin foarte avantajose si pot pleca chiar de la 20 de euro pe segment.