vineri, 27 ianuarie 2017

Serviciul pentru dezinsectie tantari trebuie efectuat de specialisti

Cu siguranta ca oricine s-a confruntat la un moment dat cu disconfortul adus de tantari in cursul verii, aceste insecte fiind foarte des intalnite in toate regiunile tarii. Pe cat de inofensive, insectele sunt atat de periculoase, intrucat pot transmite boli periculoase, existand peste 2.000 de specii, iar femelele sunt cele care se hranesc cu sange. Avand in vedere faptul ca tantarii pot transmite anumite boli, atat specifice oamenilor, cat si animalelor, precum malarie, virusul West Nile, Ebola si nu numai, este esentiala evitarea lor pe cat posibil.



Cea mai buna varianta

Numeroase persoane aleg plase pentru tantari, pastile, sprayuri sau diferite solutii pentru a-i tine la distanta, insa acestea nu sunt eficiente decat in mica masura, iar in fiecare seara trebuie reluate procedurile. In schimb, poate fi mult mai usor sa se apeleze la specialistii ce propun serviciul de dezinsectie tantari, deoarece acestia au cunostinele necesare, dar si echipamentele si substantele potrivite in functie de fiecare situatie in parte.



Mai eficient

In unele cazuri, sprayurile sau pastilele pentru tantari nu sunt deloc eficiente, aduc disconfort, insa sunt si periculoase, motiv pentru care este mult mai usor din toate punctele de vedere sa se aleaga specialistii. Acestia au la dispozitie si substante in concentratii mai ridicate, ce nu sunt accesibile persoanelor fizice, insa, in functie de speciile de tantari, isi pot adapta tratamentul, intrucat unele dintre acestea pot fi mai mult sau mai putin rezistente la solutiile pulverizate.

Mai usor


De regula, serviciul de dezinsectie tantari se pune in aplicare in scurt timp si este eficient inca din prima faza, fara a fi nevoie ca ulterior sa fie reaplicat. Asadar, clientii se bucura de mai mult confort, mai multa siguranta, dar si de eficienta, iar substantele utilizate de catre specialisti nu sunt daunatoare oamenilor, animalelor sau naturii, ci doar tantarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu