sâmbătă, 9 februarie 2019

Orice telefon cu ecranul spart arata urat


Probabil ca orice persoana depinde de telefon in ziua de azi, motiv pentru care ne dorim sa avem cel mai avansat model, menit sa ne faca viata mai usoara. In schimb, majoritatea functiilor de care ne folosim in viata de zi cu zi sunt aceleasi de cativa ani, astfel ca noile telefoane nu aduc neaparat ceva inovativ. Din acest motiv nu este nevoie ca in fiecare an sa inlocuim telefonul vechi, dar oricand poate sa apara o problema comuna: o moment de neatentie, in urma caruia se ne alegem cu ecranul spart.

Solutia este simpla
Din fericire, si solutia este foarte simpla, astfel ca intra pe site-ul prestigesm.ro si alege un display pentru telefonul tau. Inlocuirea ecranului nu este deloc complicata, ceea ce presupune ca imediat te vei putea bucura de un telefon ca nou.

Un model foarte popular
Modelele de telefoane Apple au fost dintotdeauna foarte populare, in special iPhone 8, insa pe cat de apreciat este acesta, pe atat de vulnerabil este, motiv pentru care ecranul se poate crapa chiar si in urma celui mai mic accident. Totusi, la PrestigeGSM procedura de schimbare a display-ului este foarte simpla.

Ai nimerit unde trebuie
Pentru a acestia au o experienta foarte bogata in domeniu stii ca ai nimerit in locul potrivit. Intra pe site-ul prestigegsm.ro si alege un displayde iPhone 8 pentru a nu mai sta cu ecranul crapat. Service-ul este amplasat intr-o zona usor accesibila din centrul capitalei, mai exact in parcarea subterana de la Intercontinental, ceea ce presupune ca daca mergi cu masina nu iti vei face griji cu privire la locurile de parcare.

In cel mai scurt timp
Avand in vedere faptul ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, la Prestigegsm.ro iti vei rezolva problema imediat. Pentru inlocuirea display-ului pentru iPhone-ul tau nu trebuie sa astepti mai mult de 20 de minute, ceea ce presupune ca nu vei fi nevoit sa iti dai peste cap programul din cauza ca nu ai acces la telefon.

Nu vei plati mult
Unul dintre motivele principale pentru care se amana aceasta procedura este din cauza preturilor ridicate, dar situatia este diferita la PrestigeGSM intrucat aici nu ai nevoie de bugete mari. Pentru iPhone 8 trebuie sa platesti numai 350 de lei pentru a inlocui display-ul cu unul OEM, iar daca iti doresti totusi un ecran original Apple, atunci pretul creste cu numai 200 de lei, asa ca nu mai trebuie sa amani procedura.

Te bucuri de garantie
De asemenea, te bucuri si de garantia unor servicii de calitate, astfel ca telefonul tau va fi ca nou si, cu siguranta, nimeni nu va putea sa sesizeze vreo diferenta intre ecranul anterior si cel care tocmai a fost inlocuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu