joi, 5 septembrie 2019

E foarte complicat sa organizezi o inmormantare daca nu te pricepi


Nu este usor pentru nicio persoana sa se confrunte cu decesul unui membru de familie sau al unei persoane apropiate si, cu siguranta, este si mult mai dificil sa se ocupe de inmormantare. Totusi, nici nu este nevoie pentru ca cine descopera serviciile casei funerare luca va avea parte de cele mai bune conditii in acest sens. De orice detaliu vor avea grija specialistii de aici, astfel incat sa fie cat mai usor sa se depaseasca orice moment dificil.

Alege pachetul care ti se potriveste
E bine de stiut ca la Casa Funerara Luca te asteapta mai multe pachete din care sa alegi, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune. Pentru familiile modeste este disponibil pachetul de baza care teoretic costa 1000 de lei, dar aceasta suma reprezinta ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca este restituita familiei. Astfel, acest pachet este complet si cuprinde tot ce este nevoie in cazul unei inmormantari, incepand de la sicriul echipat cu lenjerie, crucea inscriptionata, setul de orare, mic si mare, transportul funerar pana la biserica si la cimitir dar si pregatirea decedatului, preluarea sa, asezarea in sicriu, manipularea sicriului si nu numai. Totodata, sunt incluse si doua platouri de coliva, o sticla de vin si una de vin cu ulei, trei prescuri, sase prosoape si 12 batiste. Nu in ulimul rand, se ofera acces la doctor care sa se ocupe de certificatul de deces si de cel de imbalsamare.
Sunt disponibile si alte pachete, pentru bugete ceva mai mari, iar pachetul superior pe care il poti alege la Casa Funerara Luca este cel la 8000 de lei, din care suma de 3000 de lei este restituita familiei drept ajutor de inmormantare.


Ai parte de cele mai bune conditii
Se poate spune ca aici ai parte de cele mai bune conditii, ceea ce este mai important ca niciodata in conditiile in care inmormantarea reprezinta unul dintre cele mai dificile momente prin care poate trece o persoana.

Te bucuri de mult profesionalism
E simplu, descopera serviciile casei funerare luca si ai parte de tot profesionalismul necesar, iar cei de aici s-au implicat de-a lungul timpului in organizarea a nenumarare inmormantari pe care le-au dus la bun sfarsit cu brio si toata lumea a fost pe deplin multumita.

Treci mai usor peste orice moment
Asadar, e mult mai simplu si mai comod sa te lasi pe mana specialistilor de aici care se ocupa de toate detaliile in locul tau, astfel incat sa scapi de griji si sa te concentrezi pe detaliile care conteaza cu adevarat in asemenea momente. Vei avea parte de servicii cu un raport calitate – pret ideal, motiv pentru care merita sa apelezi chiar acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu