luni, 3 februarie 2020

Vrei sa iti masori rapid tensiunea?


Va confruntati frecvent cu palpitatii, dureri de cap sau tulburari de vedere? Exista posibilitatea sa va confruntati cu hipertensiune arteriala. Pentru a putea fi mereu pregatit este ideal sa avem la indemana un tensiometru.

In trecut, persoanele care aveau nevoie sa-si monitorizeze tensiunea arteriala era nevoie sa se prezinte la medic. Insa, acele vremuri au trecut. In prezent, tensiometrul este un aparat medical extrem de util, de inteligent si nu in ultimul rand, foarte accesibil oricarei persoane.

Deoarece in prezent tensiometrele sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie si sunt concepute pe baza unui design ultra-modern, cu dimeniuni reduse, acestea au ajuns sa fie gadgeturi pe care trebuie sa le ai acasa si oriunde ai merge.

Insa, odata ce ne-am lamurit de importanta acestui dispozitiv, ne intrebam ce tip de tensiometru sa alegem, digital sau mecanic? Un tensiometru de brat sau unul de mana? Inainte de toate, cel mai important si mai corect este sa alegem un tensiometru performant si care sa nu aibe un cost exorbitant. Si ce poate fi mai bine de atat, decat sa alegi din catalogul de tensiometre performante ieftine de la MedAZ? De unde stim ca cele ieftine sunt si performante? Din simplul motiv, ca un distribuitor care pune pret pe calitatea actului medical si care are doar feedback-uri pozitive de la clienti este ceea ce fiecare dintre noi cautam in domeniul medical.

Tensiometrul este aparatul care masoara tensiunea arteriala, respectiv presiunea sangelui la trecerea prin vasele de sange, Cu ajutorul unui astfel de aparat oricine va sti cu exactitate daca tensiunea sa se afla in parametrii normali.

La MedAZ exista doua tipuri de tensiometre, digitale si mecanice. Tensiometrul mecanic este un dispozitiv care este mai dificil de utilizat de persoanele care sunt fara experienta, deoarece este mai complex. El este conceput, in special, pentru medici si cabinetele medicale. Tensiometrul este prevazut cu manseta si garou si se poate utiliza doar impreuna cu stetoscop.

In schimb, tensiometrul digital este conceput pentru uzul casnic si poate fi utilizat de oricine, indiferent daca are sau nu cunostinte in domeniu. Este compact, practice, intuitiv si extrem de precis.Tensiometrele digitale sunt la randul lor, de doua feluri: de brat sau de incheietura, ambele functioneaza dupa aceleasi standard. Diferenta o reprezinta dexteritatea cu care este aplicat sau gradul de confort pe care il asigura. Cu toate acestea, specialistii recomanda tensiometrul de brat, pentru ca masoara tensiunea arterelor mai groase si mai aproape de inima. In plus, tensiometrul de brat poate fi utilizat de intreaga familie, deoarece nu are o dimensiune standard. Tensiometrul de incheietura, in schimb, are. Totodata, tensiometrul de incheietura prezinta avantajul designului compact, fiind usor si portabil.

In final, indiferent care va fi alegerea dumneavoastra va asteptam sa ne vizitati la MedAZ.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu