marți, 5 mai 2020

Poti sa iti faci telefonul ca nou daca ii schimbi ecranul


Tocmai ti s-a produs o zgarietura asupra sticlei telefonului si te deranjeaza la atingere? Acum nu mai trebuie sa iti faci griji. La PrestigeGSM ti ofera serviciul de inlocuire sticla la iPhone 7. Aici vin in fiecare zi, zeci de telefoane cu defecte asemanatoare si nu numai. Serviciul PrestigeGSM este specializat in reparatii Apple si foloseste doar tehnici si procedee profesionale compatibile Apple. Pentru ca si tu sa te bucuri de serviciile celui mai bun service te asteptam la sediul nostru din Bucuresti.

Service-ul PrestigeGSM ofera servicii profesionale de reparatie, astfel incat orice client sa fie multumit de reparatia efectuata de catre echipa noastra. Poti apela cu toata increderea astfel incat sa te poti bucura din nou de telefonul tau. Recomandarea este sa nu mai pierzi timpul, ci sa vii chiar astazi la PrestigeGSM pentru a putea beneficia de o reparatie ireprosabila.

Daca vei apela la serviciile unui service de calitate si reputabil nu vei avea de ce sa crezi ca piesele din smartphone-ul tau vor fi inlocuite. Un alt motiv pentru care poti apela la PrestigeGSM este ca sticla telefonului va fi inlocuita in maxim 20 de minute astfel ca te vei putea bucura de telefonul tau reparat, fara sa mai fie nevoie sa revii in alta zi.

Intotdeauna cand vei alege un service nu trebuie sa tii cont doar de preturile mici prestate deoarece o reparatie ieftina poate duce in timp la o depanare scumpa. Aceasta este concluzia la care au ajuns toti clientii care au apelat in final la PrestigeGSM. Cei mai multi dintre ei cand au ales un service au tinut cont de faptul ca preturile erau foarte mici, nestiind ca piesele care vor fi inlocuite sunt de o calitate inferioara. In schimb, la PrestigeGSM sunt folosite doar piese de calitate si in plus, service-ul acorda o garantie de 1 an pentru persoane juridice si de 2 ani pentru persoane fizice pentru componentele achizitionate de aici.

Pe de alta parte se asigura garantie inclusiv pentru montaj, astfel perioada pentru care se acorda garantie este de 90 de zile. Cu alte cuvinte, PrestigeGSM iti garanteaza ca smartphone-ul nu se va strica dupa ce vei pleca de la ei. Astfel, se ofera inca un motiv in plus pentru care orice persoana care detine un iPhone 7 sa apeleze cu incredere la serviciile service-ului.

In final, nu iti ramane decat sa iei legatura cu noi si te vom ajuta sa intelegi care este exact problema telefonului si ti se va oferi solutia potrivita pentru tine si buzunarul tau. Diagnoza telefonului este si va fi intotdeauna gratuita, astfel ca nu va mai trebui sa iti faci griji ca vei arunca banii pe fereastra.
Apeleaza cu incredere la PrestigeGSM pentru a te putea bucura din nou de telefon!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu