duminică, 23 aprilie 2017

Cu ce device-uri putem urmari o persoana?

Securitatea persoanelor dragi reprezinta o prioritate pentru oricine, iar in ziua de azi se poate profita de avantajul adus de evolutia tehnologica. Un device urmarire persoane este accesibil pentru toate buzunarele, iar acestea sunt foarte usor de folosit, practice si eficiente pentru a sti intotdeauna unde se afla cei dragi.

Caracteristici

Exista diferite modele de gadgeturi care sa indeplineasca toate cerintele noastre, iar una dintre cele
mai populare variante este brelocul cu GPS, care permite capturarea a pana la 51 de canale si propune inca 14 pentru urmarire. In acelasi timp frecventa maxima de update este de 10Hz, in timp ce dimensiunile sale reduse il face sa fie un dispozitiv foarte practic, ideal pentru orice persoana, greutatea fiind de numai 40 de grame, cu tot cu bateria inclusa.
In functie de varianta aleasa, device-ul poate fi folosit pana la 6 ore sau chiar mai mult, fiind totusi un gadget foarte rezistent ce face fata temperaturilor extreme de -30 de grade si de peste 80 de grade. Ecranul incorporat afiseaza latitudinea si longitudinea, oferind pozitia exacta cu o eroare minima de doar cativa metri, iar satelitii sunt recunoscuti instant.

Usor de folosit


Un device de urmarire persoane de tip breloc se poate atasa la chei fara probleme si are avantajul ca nu necesita inserarea unei cartele SIM, fapt care il face ideal pentru mai multe activitati precum iesiri la iarba verde, in natura, la alergat sau in diferite calatorii. Nu trebuie omise nici functiile importante care ne pot face viata mult mai usoara precum memorarea unui loc pe care vrem sa il tinem minte intr-un oras strain, iar mai apoi se afiseaza cel mai scurt traseu inapoi pana acolo. In plus, incarcarea se face rapid prin intermediul unui cablu microUSB, ceea ce il face foarte comod din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu