joi, 13 aprilie 2017

Lenjeriile 5D sunt preferatele celor mici

Casa New Concept propune o gama variata de lenjerii de pat, pentru toate gusturile, preferintele si necesitatile, astfel incat fiecare dormitor sa fie mult infrumusetat si adaptat la optiunile estetice pe care si le doreste orice persoana. Se gasesc variante pentru orice dormitor, de la cele ale parintilor, la cele ale copiilor sau pentru musafiri, iar la mare cautare in ziua de azi sunt lenjerii de pat 5D intrcucat reprezinta o optiune inedita la care apeleaza multe persoane.


Produse de calitate

Toate produsele comercializate de Casa New Concept sunt confectionate din materiale de calitate, astfel ca acestea nu doar ca arata bine si se pot adapta de minune la orice dormitor, insa sunt si foarte confortabile. In plus, in cadrul magazinului online sunt disponibile toate marimile, pentru paturi de o singura persoana, medii sau king size, astfel ca oricine va gasi produsul de care are nevoie.Usor de intretinut

Aceste lenjerii de pat 5D reprezinta niste piese importante in orice dormitor, care pot schimba total atmosfera, insa fiind speciale, intretinerea reprezinta un proces care poate necesita putina atentie din partea clientilor, pentru a se prezenta in cele mai bune conditii. Asadar, se recomanda evitarea folosirii substantelor de innalbire in cadrul procesului de spalare, iar la masina de spalat automata sa fie setata o temperatura de cel mult 40 de grade pentru protejarea modelului imprimat si a fibrelor.

Comanda rapid


Un avantaj important la Casa New Concept este ca stocheaza o gama variata de modele, pentru toate gusturile, iar fiecare dintre acestea pot fi vizualizate in doar cateva minute, motiv pentru care se economiseste timp pretios. De asemenea, nu doar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa se acorda si transport gratuit pentru orice comanda in valoare de minim 399 de lei, in timp ce pentru restul taxa este una modica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu