marți, 16 decembrie 2014

Cum sa lipesc stickerul pe masina proprie?

Stickerele au fost inventate cu un singur scop: sa imbunatateasca aspectul anumitor obiecte fara sa investesti bani multi. De obiecei, sunt realizate dintr-un material autocolant pentru a fi usor de lipit. Pot fi realizate in diferite forme si marimi si de obicei sunt alese de foarte multe persoane datorita comoditatii si a pretului scazut. Stickerele pot fi aplicate pe o multitudine de suprafete: perete, sticla, lemn, oglinda, geam ajutand astfel la redecoarea spatiului pe care vor fi aplicate fara a fi nevoit sa scoti extreme de multi bani din buzunar.
Sunt foarte multi detinatori de autoturisme care recurg la solutia aplicatii unor stickere auto fiindca sunt rezistente la schimbarile vremii si daca le vei cumpara dintr-un magazin specializat in productia lor vei avea 100% garantia ca acestea vor rezista la ploi, ninsori si soare puternic. Perioada de timp in care ele vor ramane lipite pe masina depinde foarte mult si de modul in care sunt aplicate. Daca sunt respectati cativa pasi esentiali, stickerele pot rezista si cativa ani aplicate pe masini.
Ghidul de aplicare al sitckerelor auto cuprinde cativa pasi esentiali:
-          Pregatirea suprafetei pe care va fi aplicat sitcker-ul prin curatare de praf si uscare (daca suprafata este uda)
-          Aplicare foliei de transfer care vine la pachet cu stickerul auto
-          Pozitionarea stickerului in pozitia dorita cu ajutorul unei benzi adezive
-          Aplicarea stickerului auto in pozitia si pe suprafata dorita.
Un aspect foarte important de care trebuie sa tineti cont este ca stickerele auto nu trebuie lipite pe suprafete pe care s-a aplicat ceara pentru protectia vopselei masinii sau pe suprafetele proaspat spalate cu detergent speciali pentru protectia vopselei.
Daca veti respecta acesti mici pasi stickerul pe care il veti lipi pe masina va putea rezista si 10 ani fara sa prezinte semen de uzura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu